Man overlijdt na gestoken te zijn door bijen
16 Mar 2016, 17:09
foto


Johnny Sabajo is vandaag overleden aan de Indira Gandhiweg, nadat hij is gestoken door bijen. De politie van Lelydorp kreeg via de Centrale Meldkamer melding dat een man bewusteloos was neergevallen. De man werd langs de weg aangetroffen. Een familielid bij wie de man de nacht heeft doorgebracht wist de politie te vertellen dat Sabajo in de vroege ochtend uit huis was vertrokken met de bedoeling bladeren te gaan plukken.

Toen hij merkte dat Sabajo niet thuis kwam, is hij op zoek gegaan naar hem. Hij trof hem in het wachthuisje op de hoek van de Libanon- en de Indira Gandhiweg aan. De man die nog in leven was, hield hem voor dat hij was aangevallen door een zwerm bijen.

Ervan uitgaande dat het goed zou verlopen met Johnny verliet de vriend het wachthuisje, nadat hij Johnny had geadviseerd de dokter te consulteren. Het vermoeden bestaat dat de man het wachthuisje op een gegeven moment moet hebben verlaten aangezien hij langs de weg is aangetroffen. Toen de ambulance arriveerde, bleek dat de man al was overleden.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. In de halsstreek zijn er bulten waargenomen. De politie is voor onderzoek naar de plaats geweest waar het slachtoffer bladeren was gaan plukken. De wetsdienaren hebben de bijen gezien en de brandweer ingeschakeld. Het ontzielde lichaam is afgestaan aan de nabestaanden, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May