VP, Hoefdraad, Peneux en Themen maken afspraken
07 Mar 2016, 15:17
foto


Alle achterstallige betalingen aan bushouders worden vandaag uitbetaald. Dit geldt ook voor het Nationaal Vervoers Bedrijf (NVB). Minister Gillmore Hoefdraad van Financiën zal zich inzetten om alle nog bestaande achterstanden bij het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur in te lopen.

Op het kabinet van de vicepresident is vandaag een viertal besluiten genomen die de continuïteit van het schoolvervoer moet garanderen. Er was een onderhoud tussen de ministers Hoefdraad, Robert Peneux en Kenneth Themen van de Organisatie van Bus- en Boothouders.

Minister Peneux zal een inhaalprogramma samenstellen en laten uitvoeren voor leerlingen die door stagnatie van het schoolvervoer, de schoolonderzoeken en examens op[ diverse schoolniveaus hebben gemist.

Er zullen nadere afspraken gemaakt worden ter garantie van de continuïteit van het schoolvervoer. Partijen zullen op korte termijn werken aan een permanente oplossing voor verbetering van de financiële administratie voor bushouders en schoolvervoer.

Het persbericht met de afspraken, ondertekend door vicepresident Ashwin Adhin, kunt u hier downloaden.
pdf-icon.gif Perscommunique_KAB_VP.pdf                
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May