Veel goederen in beslag genomen bij jeugdige verdachten
15 Feb 2016, 22:24
foto


Tijdens een huisonderzoek bij de jeugdige verdachten Raffles, P. (17) en Snell, S. (18) heeft de politie verschillende goederen aangetroffen en in beslag genomen. Drie vrouwelijke politieagenten van het politie Bureau Nieuwe Haven hebben afgelopen weekend tijdens surveillance, het tweetal aangehouden. De twee verdachten waren op de hoek van de Hooge- en de Timmermanstraat bezig een straatberoving te plegen. Door kordaat optreden van de wetsdienaren kon de beroving worden verijdeld.

De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau. Door het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo werd assistentie verleend tijdens het huisonderzoek. De politie trof onder meer aan: munitie, een grijze Nokia, een politiepas, 33 stuks patronen waaronder twee van een jachtgeweer, twee revolver hulzen, 20 stuks gedemonteerde mobiele telefoontoestellen, 10 stuks mobiele telefoontoestellen, een speelgoed pistool, messen, werktuigen, scharen, simkaarten, een tablet, een bruine damestas van het merk Quess, euro 100 en U$ 100, een zonnebril, verpakkingsmateriaal met een hoeveelheid marihuana, twee kettinghangers (vermoedelijk Braziliaans goud), een zilveren ketting, een fototoestel, een jas, een memory stick. De politie vermoedt dat al deze goederen van eerder gepleegde strafbare feiten afkomstig zijn.

Het onderzoek is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Raffles en Snell zijn in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May