Dochter korpschef maakt aanrijding met dienstvoertuig
31 Jan 2016, 06:15
foto


I.D., dochter van aankomend Korpschef Agnes Daniel, heeft vrijdag een aanrijding gemaakt met het dienstvoertuig van haar moeder. Zij blijkt niet over een rijbewijs te beschikken. Ook heeft zij een valse naam doorgegeven aan de wetsdienaren.

I.D. was met nog enkele andere personen in de auto. Het voertuig van de benadeelde stond voor de Bernadetteschool aan de Boterbloemstraat geparkeerd toen het werd geramd door I.D., die uit de Orchideestraat kwam. Zij probeerde na de aanrijding te ontkomen, maar ooggetuigen en enkele agenten die in de directe omgeving waren voor een ander geval, hoorden de klap en reageerden meteen.

Die agenten hebben de eerste gegevens opgenomen. De benadeelde is naar het bureau gebracht om de zaak verder af te handelen. De veroorzaker is niet komen opdagen. Na een uur lang te hebben gewacht werd de benadeelde door een dienstdoende agent medegedeeld dat ze naar huis mocht. Er zou contact met haar worden gemaakt.

De auto van de benadeelde heeft schade aan beide portieren. De benadeelde heeft nog niks gehoord van de politie over de afwikkeling van deze zaak. Zij moet wachten tot maandag, kreeg zij te horen. Er is getracht ettelijke keren contact te maken met aankomend korpschef Agnes Daniel en de politie Public Relations, zonder het gewenste resultaat.

Ala-D Media
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May