Verdachten bekennen inbraak
29 Jan 2016, 02:23
foto


De verdachten Dencio A., Rafa P. en Dimitri D. hebben toegegeven dat zij op 9 oktober vorig jaar hebben ingebroken in een winkel. Dencio A. werd op heterdaad betrapt, omdat hij nog in de vliering was. De anderen zagen kans om het bos in te vluchten. Al de drie verdachten zeggen dat er een vierde persoon bij was. Hij is echter nog niet aangehouden.

In eerste instantie heeft Dencio A. geprobeerd een leugenachtig verhaal te vertellen. Rechter Marie Mettendaf heeft hem daarop geconfronteerd met de verklaringen van zijn medeverdachten. Dencio A merkte dat hij door de mand was gevallen en heeft het feit vervolgens bekend. Het lag in de bedoeling om belkaarten en geld weg te nemen. De winkel was twee dagen lang geobserveerd.

Dimitri D. vertelt dat hij op de uitkijk stond en niet in het pand is geweest. Toen ze de politie zagen, zijn ze het bos ingevlucht. Rafa P. die in de vierde klas van de muloschool zit, verklaart dat hij terecht is opgesloten. Hij was met de anderen mee en hij wist dat ze zouden inbreken in de winkel. Hij verklaart dat hij op de uitkijk stond. De verdachten worden bijgestaan door de raadslieden: Lygia Palmburg, Shanti Banarsie en Hedley Derby. Deze zaak zal op 11 februari verder worden behandeld.


Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May