20-jarige Soutou is derde verkeersdode
17 Jan 2016, 17:00
foto
De auto met vijf personen is tegen de vangrail van de Commetewanebrug aangekomen. (Foto:KPS)


Marcel Soutou is zaterdag overleden bij een aanrijding op de Commetewanebrug. De 20-jarige die achter het stuur zat en geen geldig Surinaams rijbewijs had, was op slag dood. Hij is de derde verkeersdode in het nieuwe jaar.

In het voertuig zaten er nog vier personen die allen ernstig gewond zijn, meldt de politie. Het gaat om Adilio L. (20), Brian B. (21) en Shaquil M. (18) en Enzo M. Drie van de gewonden zijn niet aanspreekbaar. Het ontzielde lichaam van Soutou is afgestaan aan de nabestaanden.

Uit het voorlopig politie-onderzoek blijkt dat Soutou reed over de Oost-West-verbinding vanuit de richting Paramaribo en was hij op weg richting Moengo. Ter hoogte van km 35 waar het weggedeelte in een bocht loopt, heeft Soutou vermoedelijk de controle over de besturing van het voertuig verloren.

De auto is tegen de vangrail van de Commetewanebrug –bekend als Pokaibroki- aangekomen. Deze brug volgt gelijk na de bocht. Door de aangetroffen sporen vermoed de politie dat Soutou krachtig heeft afgeremd.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May