Medeverdachte beroving Coesewijnestraat ingesloten
13 Jan 2016, 17:37
foto


Ivanil F. (19), bekend als Vani, die betrokken was bij de beroving bij het pompstation aan de Coesewijnestraat, is dinsdag door de afdeling Kapitale Delicten aangehouden. Vani is door familieleden naar de politie gebracht.

Hij wordt ervan verdacht samen met de 17-jarige Navin Vikash Badal een beroving te hebben gepleegd. Volgens zijn verklaring liep hij ten tijde van de beroving een schotverwonding op aan zijn rechter elleboog.

Per eigen gelegenheid werd hij gelijk naar de arts gebracht voor medisch onderzoek en behandeling. Ivanil verklaarde aan de politie dat hij zich er niet van bewust was dat zijn vriend Navin het plan had beraamd om de pompbediende te beroven. Hij zag Navin in een worsteling met de pompbediende, maar hij had niet door dat zijn vriend de pompbediende van de dagopbrengst had beroofd.

Toen Navin plaats had genomen op de bromfiets en zij wegreden hoorde hij twee knallen. Hij zag zijn vriend van de bromfiets vallen en hij werd aan zijn rechter elleboog geraakt door een kogel. Uit vrees stopte hij niet, maar reed verder.

Hangende het onderzoek is hij na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek wordt in samenwerking met de Militaire Politie verricht, deelt de politie Public Relations mee.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May