Dogojo kondigt bureau voor opvanginstellingen aan
09 Jan 2016, 04:43
foto
Districtscommissaris John de La Fuente ontvangt Sozavo-minister Joan Dogojo. (Foto: Sozavo)


Het personeel van wijkkantoren van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo) krijgt van minister Joan Dogojo de gelegenheid om mee te denken over manieren waarop de dienstverlening op deze kantoren kan worden verbeterd. Dogojo heeft bij werkbezoeken vandaag, aan de wijkkantoren van Osembo, Onverwacht, La Vigilantia, Simonspolder en Smalkalden (Jamaica) ook een bureau voor opvanginstellingen aangekondigd.

Tijdens het werkbezoek aan Para, was Dogojo vergezeld van haar directie- en enkele stafleden. Tijdens de rondleiding op de wijkkantoren kreeg zij informatie over de werkzaamheden van het Sozavo-personeel. Er zal een scan gemaakt worden van de status waarin de verschillende wijkkantoren verkeren.

De ambtenaren stelden Dogojo op de hoogte van de “weeskinderen problematiek” in het district Para, zegt de voorlichting van Sozavo. Dogojo gaf aan dat hard gewerkt wordt om opvanginstellingen naar een hoger niveau te brengen. Het ministerie zal een bureau voor opvanginstellingen opzetten, dat controle op alle fronten zal uitoefenen. Alle opvanginstellingen zullen worden geregistreerd. “Om te komen tot efficiëntie, is de interne structurering van eminent belang”, zegt Dogojo.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May