NPS: Vasthouden aan rust, hoop en groei
24 Dec 2015, 18:42
foto


Vasthouden aan rust, hoop en groei, is de oproep die de Nationale Partij Suriname (NPS) doet voor de kerstdagen. De partij is solidair met eenieder die op dit moment geen verwachtingen noch vooruitzichten heeft door het wegvallen van hoop.

Ondanks alles is het volgens de groene partij belangrijk om een bezinningsvolle periode in te gaan en een heroriëntatie te maken naar wat goed, rechtvaardig, eerlijk en juist is. “Van belang is dat wij onze toekomst en die van onze generatie moeten veilig stellen in een sfeer van harmonie en een rechtvaardige samenleving.”

De NPS betreurt het dat in de kerstperiode – een tijd van hoop – de hoop voor een goed deel is weggevaagd door onduidelijkheid vanuit het regeringsbeleid. “Het regeringsbeleid dat mede zou moeten zorg dragen voor de rust, ontwikkeling en groei.” Helaas, voegt de partij eraan toe, is een groot deel van de samenleving in haar groei onaangenaam teruggeworpen naar een positie van waaruit er jaren is geïnvesteerd.

“Er is op 25 mei een keuze gemaakt die niet heeft geleid tot het verlichten van de noden van het volk. Een keuze die ons niet de weg heeft gewezen waarlangs Surinamers moeten gaan voor hun verdere opbouw en die ons niet brengt naar een ideale samenleving,” stelt de NPS in haar kerstboodschap. Maar de partij blijft geloven in welvaart en welzijn voor eenieder.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May