Isfahany Nagessersing, nieuwe voorzitter Transvaal
23 Dec 2015, 02:27
foto


Transvaal wordt nu geleid door Isfahany Nagessersing. Het interim bestuur van de club, onder leiding van Ranjan Ramdien, belegde maandag een algemene ledenvergadering. Het bestuur gaf het mandaat terug. Hij gaf aan dat dit bestuur niet meer in staat was om Transvaal draaiende te houden.

De vergadering werd bijgewoond door twintig leden. Aan hen is gevraagd om met een oplossing te komen. Na een schorsing werd er door de algemene ledenvergadering een bestuur gepresenteerd, dat bij enkele kandidaatstelling werd gekozen. In het nieuwe bestuur hebben verder zitting: Jerrel Rotsburg (ondervoorzitter), Sushil Chierkoet (penningmeester), Anand Pherai (secretaris) en de commissarissen Earl Amsdorf, Quaraisy Nagessersing en Perkash Ramsaran.

In een persbericht zegt de club dat Transvaal een van de meest succesvolle voetbalclubs van Suriname is met o.a. 19 landstitels en drie Concacaf Kampioenschappen. Het nieuwe bestuur zal er alles aan doen om de vereniging uit het diepe dal te halen. Het plan is om Transvaal tot een winstgevend bedrijf (NV) te gaan maken.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May