SLM-toestel na 6 uren vertraging op weg naar Suriname
21 Dec 2015, 19:14
foto


SLM-passagiers hebben behoorlijk wat te verduren gehad. Gisteren konden ze na ruim vijf uren vertraging niet meer vertrekken vanuit Amsterdam. De vlucht werd met 24 uur vertraagd. Vandaag ging er weer heel wat mis op Schiphol. Uiteindelijk is het toestel met zes uren vertraging opgestegen van Schiphol. De vlucht vanuit Paramaribo werd gisteren ook met een etmaal vertraagd. Nu wordt deze vlucht met vertraging dinsdagochtend uitgevoerd.

De SLM heeft intussen te kennen gegeven dat de uitgestelde PY 994 Paramaribo-Amsterdam dinsdagochtend om 5 uur zal vertrekken. Passagiers moeten zich tussen 23.30 - 1.30 uur aanmelden op de Johan Adolf Pengel Luchthaven.

Het ingehuurde toestel van de SLM werd vertraagd in Amsterdam, nadat de cargodeur beschadigd raakte door de afhandelaar van bagage. De crew moest ook worden vervangen omdat het oponthoud te lang heeft geduurd. Passagiers op Schiphol klaagden dat zij heel wat tijd kwijt zijn. Twee dagen van hun duur betaalde vakantie is alleen maar door vertragingen ingekort. Ditzelfde geldt ook voor mensen die vanuit Suriname naar Nederland reizen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May