Voetganger laat leven; Politie op zoek naar bestuurder
14 Dec 2015, 20:27
foto


De voetganger Sanjay Bissesar (44) is zondag aangereden door vermoedelijk twee personenauto’s aan de Thurkowstraat. De politie heeft vastgesteld dat de voetganger de weg overstak toen hij werd geraakt.

Volgens verklaring van de eerste bestuurder reed hij over de Thurkowstraat vanuit de Plutostraat. Hij ging naar de Copernicusstraat. Op het weggedeelte dat slecht verlicht is, hoorde hij op een bepaald moment een klap. Hij stopte zijn voertuig langs de weg, stapte uit en zag vervolgens een man op het wegdek liggen.

Uit getuigenverklaringen is komen van te staan dat de voetganger door de eerste auto is aangereden en vervolgens door een grijze personenauto werd overreden. De bestuurder van de grijze auto is doorgereden.

Per ontboden ambulance is de voetganger vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij kort na aankomst de geest gaf. De bestuurder is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol.

Het ontzielde lichaam is in overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van de voetganger staat de verkeersbarometer op 57.

Oproep politie

De politie roept hierbij de autobestuurder van de grijze personenauto op zich aan te melden op het politie bureau te Geyersvlijt. Op de gemeenschap wordt eveneens het beroep gedaan alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de autobestuurder van de grijze personenauto door te spelen op de telefoonnummers 451677; 453570; 451394 of via de Centrale Meldkamer 115 of de tip lijn 179.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May