Gow2 bevoorraadt pompstations
29 Nov 2015, 11:06
foto


Gow2 is sinds 5 uur in de morgen bezig pompstations te bevoorraden. De olielading is laat omdat de raffinaderij van Trinidad & Tobago down was. De import van benzine moest plaatsvinden vanuit St. Eustatius, legt Gow2-directeur Aubrey Nai Chung Tong uit aan Starnieuws.

Door de toeloop naar pompstations en uitwijken naar een ander land, is het schip vertraagd binnengekomen. Diverse pompen van Roy Boedhoe Enterprises zijn door hun voorraad heen. Nai Chung Tong zegt dat ook deze pompen worden bevoorraad. Er is genoeg diesel. De import van ongelode benzine was vertraagd.

Vernomen wordt dat de nieuwe prijs van brandstof maandag zal worden vastgesteld. In deze prijs zal de devaluatie van de Surinaamse munt meegenomen worden. Het is niet duidelijk hoeveel de verhoging zal zijn. De dealers van benzinepompen hebben de regering aangegeven dat hun winstmarge ook omhoog moet. Nai Chung Tong zegt dat hij nog niet weet wat de nieuwe prijs zal worden, aangezien deze vastgesteld wordt door het ministerie van Handel en Industrie.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May