Adele wereldwijd nummer 1; ook in Suriname
13 Nov 2015, 20:42
foto


De nieuwe nummer 1 song in Suriname maakt tien sprongen vooruit en boekt daarmee meteen succes. Vorig week kwam het lied nieuw binnen op 11. ‘Hello’ van Adele staat ook in de Verenigde Staten, Canada, Frankrijk, Nederland, Engeland en Zuid-Afrika op de eerste plek in de hitlijsten. Het lied doet het zo goed dat er op social media verschillende covers opduiken. Op de tweede plek in de Top 40 staat ‘I can’t feel my face’ van The Weeknd en is 'verstoten' van de toppositie. De derde plek wordt bezet door ‘Hula Hoop’ van Omi.

Deze week heeft de Top 40 wel twee knallers. De eerste komt van 31 en staat op 9. Alsof twee liederen op de hitlijst niet genoeg zijn, kwam Justin Bieber vorig week nieuw binnen met ‘Sorry’, ook een productie van Diplo en Skrillex. Bieber maakt 22 sprongen. Intussen heeft de artiest een Latino remix gemaakt met J. Balvin. ‘Sabi fa yu nen’ van Ztreetzoldiers, Mixey en Enver is de tweede knaller. Dit lied springt ook met 22 plekken en belandt op 13. Dit maakt dit lied ook tot het hoogst genoteerd in Suriname.

Drake, de artiest met de meest besproken danspasjes in zijn nieuwste lied, danst daarmee de Top 40 binnen als arrogante nieuweling. ‘Hotline Bling’ staat op 18. ‘Mi na mati moro’ van Newstyle en Damaru staat op de eerste plek op de Bigi Poku hitlijst en komt deze week nieuw binnen op 36, terwijl Calvin Harris en Disciples terugkomen met ‘How deep is your love’ op 34. Wil je weten of ze er volgende week nog staan? Luister de komende vrijdag naar de Top 40 of bezoek de website. Daar vind je ook de volledige lijst.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May