Man aangehouden voor aanranden schoonzus
06 Nov 2015, 21:37
foto


Rishi A. (28) is door de politie van regio Midden aangehouden voor poging tot verkrachting. Hij bood donderdagochtend zijn schoonzus een lift aan op de bromfiets. De schoonzus zou naar de winkel gaan om inkopen te doen. Rishi A. gaf aan dat hij ook uit huis moest om bromfietsonderdelen te kopen. De schoonzus mocht meerijden op de bromfiets. Na haar inkopen te hebben gedaan, gaf Rishi A. aan dat hij eerst naar de winkel zou rijden waar hij de onderdelen zou aanschaffen.

Rishi A. reed regelrecht naar een pension in de buurt, tilde zijn schoonzus van de bromfiets en droeg haar naar een kamer van het pension. De schoonbroer begon zijn schoonzus onzedelijk te betasten. Het slachtoffer schreeuwde om hulp en werd bijgestaan door een medewerker van het pension. De schoonzus zag kans weg te komen en deed aangifte bij de politie. De man werd aangehouden.

Bij het verhoor verklaarde Rishi A. aan de politie dat hij zijn schoonzus 'allang loerde'. De verdachte is na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May