Directeur Vrede van RO wordt vervangen door Finisie
04 Nov 2015, 01:56
foto


Ifna Vrede, directeur van Regionale Ontwikkeling (RO), zal plaats moeten maken voor Wilco Finisie. Hij wordt de nieuwe directeur van dit departement. Dit wordt tegenover Starnieuws bevestigd door minister Edgar Dikan. Finisie is voorzitter van het wetenschappelijk bureau van de BEP en is kenner van het binnenland. Hij is ook actief in Brokopondo. Finisie komt uit het bedrijfsleven.

Dikan zegt dat hij de mededeling al gedaan heeft aan Vrede. Het is niet zo dat zij van de ene op de andere dag weg moet. Afgesproken is dat Vrede Finisie zal inwerken op het ministerie. In de tussentijd worden de formaliteiten in orde gemaakt. Nadat de Raad van Ministers het besluit goedkeuring heeft gegeven, moet nog de resolutie worden ondertekend door president Desi Bouterse.

"Als je een huis gaat bouwen en de architect heeft de tekening gemaakt, dan is het belangrijk om de juiste aannemer aan te trekken." Zo illustreert de minister waarom besloten is om een nieuwe directeur binnen te halen op Regionale Ontwikkeling. Hij merkt op dat Finisie de juiste persoon is voor het uit te voeren beleid.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May