Lichaam zoon Scholtzberg geborgen
03 Nov 2015, 14:41
foto


Het ontzielde lichaam van Constantijn Scholtzberg (44) is vandaag rond elf uur geborgen. De politie heeft het ontzielde lichaam via Boskamp laten vervoeren naar het mortuarium. Vader en zoon zijn zondag verdronken.

Het ontzielde lichaam van de 65-jarige Williams Scholzberg, de vader, werd zondag geborgen. De politie van Boskamp kreeg melding dat ter hoogte van de oude aanmeersteiger twee mensen in een boot ruzie hadden overboord zijn gevallen. Bij aankomst ter plekke werd de schoondochter Rini, S. aangetroffen. De vrouw verklaarde dat ze samen met haar man Constantijn en haar schoonvader in een korjaal waren vertrokken vanuit Boskamp richting Kalebaskreek.

De vader nam in het midden van de boot plaats. Zij zat aan de voorzijde en haar man bediende de boot. Na ongeveer 500 meter te hebben gevaren vanuit de oude veersteiger, stond de vader plotseling op en liep naar voren. Hij struikelde en viel overboord. De zoon sprong gelijk in het water om zijn vader te redden. Ook hij verdween in de diepte.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May