Monique Pool blij met enorme steun voor CNN Hero
01 Nov 2015, 19:23
foto
Monique Pool heeft deze foto toegestuurd gekregen van CNN.


Milieuactivist Monique Pool, oprichter van Green Heritage Fund Suriname (GHFS), vindt het hartverwarmend hoe velen zich inspannen om te helpen de bijna onmogelijke taak te volbrengen. Pool is een van de tien personen die genomineerd is om CNN Hero 2015 te worden. Pool beseft dat hoeveel Surinamers ook voor haar stemmen, zij een numerieke achterstand heeft. De andere genomineerden komen uit een miljoenenland, zoals de VS.

"Ik word gefeliciteerd overal waar ik kom, wat zijn Surinamers trots op Suriname! Iedereen is blij om Suriname op een positieve wijze op een wereldpodium te kunnen presenteren. Wat ook bijzonder is dat we onlangs onze 10e verjaardag klein hebben gevierd met onze vrijwilligers op Katwijk. Daarbij hebben we met een groep van ongeveer 20 mensen 4 luiaards los kunnen laten in het bos. Wat is dit een mooi presentje op je 10e verjaardag, om in de finale terecht te komen van CNN Heroes! Het is erkenning voor mijn eigen inzet, maar ook van alle vrijwilligers, de vrijwilligers van het eerste uur tot de huidige vrijwilligers, die maken dit allemaal mogelijk en zij verdienen het om de erkenning te krijgen dat zij hebben bijgedragen aan het succes van de stichting," zegt Pool aan Starnieuws.

Op 6 december zal het 10-jarig bestaan van GHFS met een grotere groep gevierd worden door samen te kijken naar de CNN-Heroes Gala Show op een groot scherm. "Ik ga in de komende tijd een beetje oefenen om goed over te komen op een Amerikaans publiek, die houden van een korte, directe boodschap, en natuurlijk zonder te stotteren en stuntelen mijn dankwoord uit te spreken bij de uitreiking. Het is een heel grote show, en ik kan niet anders zeggen dan dat ik het heel bijzonder vind om iemand als Anderson Cooper en andere sterren te mogen ontmoeten. En nog 9 andere heroes, heel bijzondere mensen, die prachtig werk doen, wat een feest.

Vandaag 1 november, nog 15 dagen om te stemmen, dus ik roep eenieder op om daarbij te helpen. Ga naar de website van CNN heroes, klik op de link om te stemmen, klik op mijn foto, vul je e-mailadres in, vul de code in het venstertje daaronder in, en druk op de knop om te stemmen!
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May