Inter Boskamp wint van Santos
25 Oct 2015, 04:36

Bij de voortzetting van het Assuria/SVB Bekertoernooi is SV Santos (Nickerie) zaterdag op bezoek geweest bij Inter Boskamp (Saramacca). Inter Boskamp won met 3-2 van Santos. De ruststand was 2–1 in het voordeel van Santos.

Het eerste doelpunt werd door Theodoor Dors van Santos gescoord in de 5e minuut. In de 17e minuut was het de speler Diego Stuger van Inter Boskamp die de stand op gelijk hoogte bracht 1-1. In de 42e minuut bracht Xaviero Perk de stand op 2-1 voor Santos, met deze stand zochten de spelers de kleedkamers op. In de tweede helft kwam Inter Boskamp sterk terug, want in de 50e minuut bracht Johan Aroeman de ploegen op gelijke hoogte 2-2. In de 58e minuut was het de speler Melgalvio Stuger die de eindstand bepaalde in het voordeel van Inter Boskamp, 3-2. Beide ploegen moesten de wedstrijd met 10 man uitspelen, omdat respectievelijk Gerold Leysner van Santos en Barry Ronodimedjo rood werd gekleurd.

Van de zijde van Santos heeft men aangegeven dat men niet tevreden is over het feit dat een arbitrale trio uit Saramacca de wedstrijd moest leiden.