Goudzoeker beroofd door sekswerker
21 Oct 2015, 18:34
foto


De commerciële sekswerker, Alana M. meer bekend als ‘Mama’, is vanwege verdenking van diefstal van US 6000, SRD 4000, SRD 500 aan belkaarten en iets meer dan een kilogram goud van Sam B., opgesloten door de politie. Sam B. deed op zondag 18 oktober aangifte van diefstal van zijn geld, goud en belkaarten bij de politie van het ressort Nieuwe Haven.

De man had drie jaar in het binnenland aan goudwinning gedaan. Toen hij zaterdag 17 oktober terugkeerde naar Paramaribo, ging hij regelrecht naar de omgeving van de Timmermanstraat op zoek naar een sekswerkster. Aan de sekswerkster die haar diensten verleende, vertelde hij over de inkomsten die hij drie jaren had vergaard. Ook toonde hij haar het geld, goud en de belkaarten.

Toen hij de volgende morgen wakker werd, zag hij dat de deur van de kamer openstond. Het geld, het goud en de belkaarten waren ook weg. Het slachtoffer stapte naar de politie en deed aangifte. Hij kende de vrouw niet, maar wist wel een beschrijving te geven aan de politie. De politie kwam erachter dat het ging om Alana M. meer bekend als ‘Mama’.

Alana meldde zich bij de politie aan, nadat zij van haar collega’s had gehoord dat de politie naar haar op zoek was. Zij ontkent het geld, het goud en de belkaarten van Sam te hebben weggenomen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is zij in verzekering gesteld. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten, zegt Public Relations van de politie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May