Voortvluchtige verdachte Guillermo A. ingesloten
14 Oct 2015, 22:18
foto


Guillermo, A., (26), een voortvluchtige verdachte die drie maanden terug betrokken was bij een diefstal middels geweldpleging en openlijke geweldpleging, is aangehouden door de politie.

De politie van Lelydorp kreeg dinsdag een melding dat er een verdacht voertuig was geparkeerd in de omgeving van de De Craneweg. In de auto zaten een man en een vrouw. Guillermo A. werd herkend door de politie. De man weigerde zijn personalia door te geven aan de politie. Hij stapte snel uit het voertuig en koos het hazenpad. De politie zette de achtervolging in en werd Guillermo A. een paar meters verder aangehouden. Tijdens de aanhouding verzette hij zich hevig, waarbij het polshorloge van een agent kapot ging, meldt de afdeling Public Relations.

De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau, daar gaf hij een valse naam door. Aangezien hij een bekende van de politie is, bleven de wetsdienaren doorvragen tot hij zijn juiste personalia doorgaf. Hangende het onderzoek is hij na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May