Landskampioen IMT wint in Frans-Guyana
05 Oct 2015, 02:48
foto
Het team van Inter Moengo Tapoe dat het weekeind in Frans-Guyana twee vriendschappelijke wedstrijden in winst omzette.


Landskampioen Inter Moengo Tapoe (IMT) heeft in een vriendschappelijke wedstrijd, de Franse-Guyanese topclub Geldar met 1-0 terug verwezen. De tweede ontmoeting met Blackstar werd 4-2 in het voordeel van de jongens uit Moengo beslecht.

Inter is bezig aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen van de Surinaamse Voetbal Bond. IMT heeft dit jaar geen spelers met grote namen binnengehaald. De Braziliaanse trainer Ronaldo Abranches is aangetrokken. Hij zal ervoor moeten zorgen dat Inter een goede beurt maakt tijdens de CFU clubkampioenschappen in januari 2016. Afgelopen vrijdag was de deadline voor de inschrijving. Zowel de kampioen als semikampioen van de SVB, SV Notch zijn ingeschreven.

De oefeninterlandwedstrijden zijn dit weekeind in Cayenne afgewerkt. IMT was met een delegatie van 23 man aanwezig. Volgens trainer Abranches hebben de jongens de opdrachten goed uitgevoerd. De voorbereidingen lopen goed, zegt de trainer die de ploeg een maand onder zijn hoede heeft. Volgens hem is er reeds progressie te zien bij de spelers.

Het is nog niet duidelijk wanneer de hoofdklassecompetitie van de SVB begint. Eigenlijk zou dit in de tweede week van oktober moeten plaatsvinden.

Ala-D Media
Advertenties