Harold Radjkoemar Ramdhani
22 Sep 2015, 16:54
foto


(Aangeboden)

De GOPIO organisatie (Global Organization of People of Indian Origin) condoleert Suriname met het heengaan van dhr. Harold Ramdhani. Afgelopen 2 dagen is veel verteld over Harold als persoon, collega, vriend en als geliefd familielid. Alle speeches en de aanwezigheid van zovelen getuigen van de veelzijdigheid van deze bijzondere man. Veel van zijn tijd en energie heeft hij gegeven aan de ontwikkeling van ons geliefde Suriname.

Er is nog een activiteit die noemenswaardig is en zeker toegevoegd dient te worden aan de lange lijst van activiteiten. Harold Ramdhani was namelijk vanaf 2006 president van GOPIO Suriname. GOPIO is een internationale organisatie van mensen met een Indiase oorsprong. Het heeft als hoofddoel om gezamenlijk economische en sociaal-culturele activiteiten te stimuleren en te realiseren, gebruikmakend van elkaars knowhow, die verspreid zit over de gehele wereld. Als jarenlange voorzitter heeft Harold een aantal GOPIO events in Suriname georganiseerd en daarnaast ook deelgenomen aan verschillende internationale GOPIO events.

Dat Harold zeer geliefd was bij de GOPIO familie, blijkt uit het aantal en diepbedroefde berichten die wij hebben ontvangen van de internationale GOPIO familie. The president of GOPIO International, dhr. Ashook Ramsaran condoleert de familie en de dierbaren uit het diepste van zijn hart. Dr. Arnold Thomas, Coordinator van GOPIO Caribbean zegt letterlijk 'totally shocked' te zijn met dit nieuws en dat hij de fantastische ervaringen met Harold zal vasthouden. Ook Ryan Tewari, coördinator van GOPIO Europe en van Surinaamse afkomst zegt in Harold een goede collega en vriend te hebben verloren. Namens de gehele GOPIO familie spreken wij dank uit voor hetgeen Harold voor de organisatie heeft betekend, maar vooral ook voor hetgeen hij als persoon was.

Het zou mooi zijn om iets van de kracht van Harold mee te nemen in onze eigen toekomst van GOPIO Suriname. Want zo blijft hij voortleven, zo blijft hij een bron van inspiratie en zo blijft hij dicht bij ons.
Beste Harold, vol vertrouwen laten wij u los in handen van de Schepper. En wij bidden tot God om de familie en dierbaren kracht en moed te schenken om dit verlies te kunnen dragen.

Ohm Shanti Shanti Shanti.

GOPIO Chapter Suriname
Namens deze Mw. Sharmila Ramadhin
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May