PL zal leden via een loterijsysteem pakketten verstrekken
19 Sep 2015, 12:03
foto


Pertjajah Luhur (PL) zal haar leden tegemoet komen met voedselpakketten, die via het trekken lidmaatschapsnummers, zullen worden verstrekt. Vanaf 5 december, de verjaardag van PL, zullen de loten worden getrokken. Het gaat om pakketten ter waarde van SRD 300. In het begin zullen 25 voedselpakketten worden verdeeld, zegt partijvoorzitter Paul Somohardjo aan Starnieuws.

Indien een nummer getrokken wordt van een lid dat het pakket niet nodig heeft, zal dat weer verloot worden, legt Somohardjo uit. Dit project is bedacht om leden tegemoet te komen. De regering heeft de brandstofverhoging al doorgevoerd en is bezig met de tarieven van elektriciteit en water. "De partij is solidair met de leden. Iedereen heeft het moeilijk. Wie een trouw lid is van de partij, kan in aanmerking komen voor zo'n pakket," zegt de politicus.

Wie een pakket wint, mag een keuze maken of de persoon dit zal gebruiken voor voedsel, om brandstof te tanken, voor betalen van stroom- en waterrekening of voor het kopen van medicijnen. Er zijn mensen die op regelmatige basis bepaalde medicijnen moeten aanschaffen. Welk pakket iemand ook kiest, de waarde blijft SRD 300.

"Wij zijn bezig met de voorbereiding van dit pakket. Wij zullen ook met bevriende bedrijven praten om leden, op vertoon van hun lidmaatschapskaart, korting te geven," zegt Somohardjo. Alle leden die geregistreerd zijn, doen mee. Afhankelijk van hoeveel donateurs de partij zal kunnen interesseren voor dit project, zal het aantal pakketten worden uitgebreid.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May