President verwacht weer een top Staatsraad
11 Sep 2015, 18:56
foto
President Desi Bouterse feliciteert de leden van de Staatsraad.


President Desi Bouterse heeft vandaag dertien van de vijftien leden van de Staatsraad geïnstalleerd. “Als ik kijk naar de geselecteerden constateer ik een rijke ervaringen op verschillende maatschappelijke terreinen,” merkt Bouterse op. “Ik draag dan ook de overtuiging dat u gezamenlijk een wezenlijke bijdrage zult leveren aan de ontwikkeling van het land. Ik geloof dat wij de komende vijf jaren wederom een top Staatsraad kunnen hebben in Suriname", stelde Bouterse.

Flip de Vries, die namens de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven is voorgedragen, vertoeft in het buitenland. Robby Berenstein voor Ravaksur was verhinderd. Zij zullen op een ander moment worden geïnstalleerd.

Namens de NDP zitten in de Staatsraad Michel Kerpens, Dean Linger en Annie Kersenhout-Sadi. Namens de VHP Mahinder Rathipal en Ganeshkoemar Kandhai. Marinus Cambiel vertegenwoordigt ABOP, Rinette Soentik-Sapei de Pertjajah Luhur, Hesdy Pigot de NPS, Marlyn Aaron-Denz voor DOE, Rudi Schillevoort voor PALU en Ronny Asabina voor BEP. De Associatie van Surinaamse Fabrikanten wordt vertegenwoordigd door Wilgo Bilkerdijk. Van Ravaksur is de andere vertegenwoordiger wel geïnstalleerd, Michael Miskin.


Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May