's Lands Hospitaal winnaar Avond Tweedaagse Nickerie
06 Sep 2015, 04:38
foto
's Lands Hospitaal neemt zijn prijs in ontvangst.


De wandelmarsgroep van 's Lands Hospitaal is zaterdagavond tot winnaar uitgeroepen van de 'Avond Tweedaagse' in Nickerie. Uit handen van de vertegenwoordiger van Fernandes, Ayida Slooten, kreeg de winnaar de prijs uitgereikt. Als tweede is geëindigd het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie. Deze groep mocht ook de themaprijs in ontvangst nemen. De derde prijs ging naar de CCN- bewegingsgroep.

De bijzondere prijs werd uitgereikt aan Vrienden van de Bloed-bank. De jongste en oudste deelnemers kregen elk een prijs overhandigd. De jongste deelnemer was Javaro Griffith, hij is 2 jaar van de groep van de bikers. De twee oudste lopers waren Annie Ravenberg en Henk Kieuw A Sen, beiden 81.

Alle hotels en vakantiehuizen in Nickerie zijn volgeboekt. Veel mensen zijn naar het district getogen om de 15e Avond Tweedaagse (ATD) mee te maken. Er hebben op de eerste dag 10 en op de tweede dag 11 groepen meegedaan aan dit evenement van de Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS). Naast de groepen verschenen ook 30 individuele lopers. Purcy Olivieira, voorzitter van BVSS, benadrukte ook bij deze gelegenheid dat bewegen heel belangrijk is voor een gezonde samenleving.

In totaal hebben 300 deelnemers geparticipeerd aan de ATD. Vorig jaar hebben 1780 deelnemers meegedaan. Het thema van de wandelmars is Gebalanceerd eten, drinken en bewegen is de sleutel van het leven en de slogan De menselijkheid is Goddelijkheid. Tijdens de ATD mocht het publiek gratis zijn bloeddruk laten opmeten. Het personeel van het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie is hiervoor ingezet.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May