'The Weeknd', arrogante nieuweling Top40
21 Aug 2015, 18:42
foto
The Weeknd in zijn music video 'I can't feel my face'.


In Suriname werd hij bekend met ‘Earned it’, een soundtrack van de film ‘Fifty Shades of Grey’. Nu doet The Weeknd het nog eens goed, want ‘I can’t feel my face’ valt deze week als de arrogante nieuweling (hoogste binnenkomer) binnen op plekje nummer 14. In Amerika staat hij op 1.

Nieuw binnen deze week is ook ‘Mama Africa’ van Bracket op nummer 19. Dit duo scoorde enkele jaren geleden in Suriname met ‘Yori Yori’. Meghan Trainor is tegenwoordig niet meer ‘all about that bass’, want zij heeft het even druk met haar twee singles ‘Like I’m gonna loose you’ met John Legend (21) en ‘Marvin Gaye’ met Charlie Puth (39).

Cho komt ook nieuw binnen op nummer 23 met ‘Was je nog maar hier’. De videoclip hiervan nam hij in juni op in Suriname. Pharell Williams sluit de Top 40 lijst af met zijn nieuwe single ‘Freedom’. Vorige maand bracht hij het lied uit om de vrijheid van seksuele voorkeur tussen mensen van hetzelfde en het ander geslacht te promoten. Deze week zijn er twee knallers. ‘Round & Round’ van F1rstman (16) en ‘Powerful’ van Major Lazer, Elly Goulding en Tarrus Riley (20) zijn beiden vijf plaatsen vooruit gegaan. Het laatste lied is origineel van Riley. Hij ging met zijn demo naar Major Lazer voor een samenwerking. Gezien Goulding altijd al iets samen wilde doen met deze groep muzikanten, werd zij bij het project betrokken.

Kenny B’s ‘Jij bent de liefde’ (3) maakt deze week plaats voor ‘Ofeshe’ van Harrysong (2). Er wordt beweerd dat de stationaire nummer 1, ‘Parfum’ van Prins Koloni een bestaande melodie heeft en te vergelijken is met ‘Pour que tu m’aimes’ van Celine Dion. ‘Parfum’ is nog steeds nummer 1 in de Nationale hitlijst.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May