Specialisten SVZ verruimen ultimatum naar 31 augustus
21 Aug 2015, 04:34
foto


De Medische Staf van het St. Vincentius Ziekenhuis (SVZ) heeft besloten om het ultimatum gesteld aan de directie te verruimen naar eind van de maand. De deadline om de achterstallige betalingen te storten op de rekeningen van de specialisten was gesteld op 20 augustus. Minister Patrick Pengel van Volksgezondheid heeft verzekerd dat de subsidie zal worden overgemaakt.

Starnieuws verneemt dat de specialisten donderdag hadden besloten de dienstverlening aan de Spoedeisende Hulp stop te zetten. Zij hebben een maand geleden te kennen gegeven aan de directie van SVZ dat ze ruim negen maanden niet uitbetaald zijn voor hun diensten. Aangezien het geld niet overgemaakt is, besloten ze te stoppen met hun dienstverlening. Na een onderhoud met de directie en minister Pengel is het ultimatum verlengd.

De Medische Staf heeft de directie laten weten dat besloten is het ultimatum te verruimen op speciaal verzoek van de minister. Op 31 augustus moeten alle tegoeden aan de Medische Staf, inclusief de maand augustus, zijn gestort op de rekeningen. Indien dit niet gebeurt, zal de dienstverlening per 1 september worden stopgezet.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May