Van der San bouwt functie directeur kabinet president af
20 Aug 2015, 08:08
foto


Eugene van de San, directeur Bestuurs- en Administratieve Aangelegenheden van het kabinet van de president, bevestigt tegenover Starnieuws dat hij deze functie zal afbouwen. Dit heeft hij in een gesprek met president Desi Bouterse besproken. Wie in zijn plaats komt, is volgens Van der San nog niet duidelijk.

Van der San heeft in zijn functie de dagelijkse leiding over bestuurs- en administratieve aangelegenheden van het kabinet van de president. In deze functie heeft hij diverse taken onder zich. Een van de belangrijkste taken is het administratiefrechtelijk verkeer tussen het kabinet van de president en de departementen van algemeen bestuur. Hieronder valt ook de documenten die door diverse ministeries worden opgemaakt en getekend of bekrachtigd dienen te worden door de president.

De directeur Bestuurs- en Administratieve Aangelegenheden is ook verantwoordelijk voor Financiële en Begrotingszaken, Personeelszaken, Afdeling Documentatie (post- en archiefzaken), Algemene Agenda en Archief.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May