Korpsleiding laat waardering zien
18 Aug 2015, 16:34
foto


Gilberto Gittens, hulpagent van politie, heeft vandaag een oorkonde ontvangen van de korpsleiding. Gittens heeft kortgeleden de 10 kilometer snelloop van de Hakrinbank gewonnen. De korpsleiding wil met de oorkonde laten zien, deze prestatie te waarderen. Op de oorkonde is aangegeven dat het Korps Politie Suriname trots is op hem.

Afgelopen vrijdag waren het de 167 verkeersbrigadiertjes die het voorbije schooljaar door de politie zijn opgeleid, die in de bloemetjes zijn gezet. Zij maakten een uitstapje naar de Kinderboerderij en kregen ook een oorkonde en een schoolpakket als blijk van waardering.

De verkeersbrigadiertjes zijn landelijk ingezet om voor en na school, leerlingen en andere voetgangers te helpen bij het oversteken. De verkeersbrigadiertjes worden door politieagenten van de afdeling Verkeersvoorlichting, Onderwijs en Statistieken (V.V.O.S.) opgeleid. De selectie vindt plaats door de schoolleiding en met goedkeuring van de ouders van deze kinderen. De verkeersbrigadiertjes worden gesponsord door SOL, meldt de Public Relations van de politie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May