Voorzitter Politiebond antwoordt ex-minister Belfort
14 Aug 2015, 15:36
foto


In principe zou ik niet reageren op de uitspraken gedaan door ex-minister Edward Belfort. Hij beweerde bij de overdracht van het beheer van Justitie en Politie dat ik hem eens dronken en met bevende stem heb gebeld over het verliezen van mijn dienstwapen en hem gevraagd heb om advies. Na onderzoek bij Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) is mij gebleken dat Belfort geen patiënt is of was van deze inrichting. Dus gaat de gemeenschap ervan uit dat een normale mens de uitspraken heeft gedaan, terwijl het gaat om een man die een zieke geest blijkt te hebben.

Zonder deze reactie gaan zaken een eigen leven leiden en gaat de gemeenschap denken dat hij de waarheid heeft gesproken.
1. Ik heb nooit en te nimmer met hem gepraat over het verliezen van mijn vuistvuurwapen enkele jaren terug. (Mijn dienstwapen heb ik inderdaad enkele jaren terug verloren- zat in een tas op de voorzitting van me auto- ik stond met nog 4 mensen naast me auto aan de andere kant- iemand liep voorbij en heeft het portier opengedaan en is met de tas ervandoor gegaan).
Mensen met een zwakke zieke geest dromen vaak over hun wensen en als ze wakker worden gaan ze ervan uit dat hetgeen zij gedroomd hebben waarheid is. Kennelijk had de zieke Belfort gedroomd dat ik hem heb gebeld zoals hij dat zou hebben gewenst.

2. Ik neem hem echter niet kwalijk omdat je deze soort mensen met een zieke geest eigenlijk moet beschermen.

3. Ik adviseer de voorzitter van ABOP dan ook om hem te helpen en te begeleiden zodat hij weer een normale mens kan worden en zich dienstbaar kan maken voor zijn partij. Want ik ga ervan uit dat hij ontwikkeld is en een juridische bagage heeft en zijn bul niet heeft gekregen door intimidatie of omkoperij maar dat hij echt gestudeerd heeft daarvoor.

4. Tot slot geef ik toe dat ik nimmer had geweten 3 jaren lang een minister te hebben gehad met een zieke geest. Nu pas besef ik hoe deze man met de andere bonden omging (Brandweer en PA) want als hij zulke leugens over een hulpofficier van Justitie; hoofdinspecteur van politie; regio commandant midden Suriname, zo koelbloedig aan de pers vertelt, wat zal hij dan niet hebben gezegd en verteld over de andere voorzitters.

Ik zal dan ook vanaf dit moment niet meer reageren op artikelen of interviews van deze zwakgeestige Belfort Edward, totdat ik heb begrepen dat hij ingeschreven is begeleid wordt door PCS.

Robby S.Ramjiawan
Voorzitter Politiebond
Advertenties

Tuesday 21 May
Monday 20 May
Sunday 19 May