Presidenten Obiang en Bouterse hebben al 2 ontmoetingen
09 Aug 2015, 16:13
foto
Edwin Heuvel, gedelegeerd president-commissaris van NV Luchthavenbeheer verwelkomt president Obiang. (Foto: René Gompers)


De president van Equatoriaal Guinea, Theodoro Obiang Nguema Mbasogo, heeft gisteravond staatshoofd Desi Bouterse ontmoet. Ook vanmorgen was er een informele ontmoeting. Dit deelt de perschef van het kabinet van de president, Clifton Limburg mee aan Starnieuws.

Limburg legt uit dat minister Soeresh Algoe op weg was naar de luchthaven om de hoge gast te verwelkomen. Hij raakte onderweg betrokken bij een ernstige aanrijding. De bewindsman is met de schrik vrijgekomen. De situatie was van dien aard dat hij Zanderij niet heeft kunnen bereiken. Op grond daarvan was er niemand van de regering aanwezig om Obiang te verwelkomen.

De president van Equatoriaal Guinea werd verwelkomd door districtscommissaris van Para, John de la Fuente. Ook de gedelegeerd president-commissaris van NV Luchthavenbeheer, Edwin Heuvel, heette de hoge gast welkom. Obiang was een van de gasten op de receptie van Peggy Bouterse, die in het huwelijksbootje is gestapt. Daar hebben de twee presidenten elkaar ontmoet.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May