Assuria opent vierde walk-in in Nickerie
25 Jul 2015, 19:29
foto
De walk-in van Assuria in Nickerie.


Assuria heeft vanmiddag zijn filiaal in Nickerie feestelijk heropend. Hoofddirecteur Stephen Smit deelde tijdens zijn openingsspeech mee dat met walk-in van de verzekeringsmaatschappij in Nickerie invulling is geven aan de gedachte die de organisatie sedert 2011 heeft ontwikkeld. Smit merkte op dat dit idee heel goed is ingeslagen. De mensen kunnen in hun eigen tijd verzekeringszaken doen.

Nickerie is een heel goede afzetmarkt voor Assuria, stelde de topman van het bedrijf. “Je hebt meerdere winkels en alle bankinstellingen hier. Assuria moet deel uitmaken van die ontwikkeling," meent Smith. Ook de agenten van de verzekeringsmaatschappij in het gebied kunnen hun zaken afhandelen bij de walk-in.

Smit gaf aan dat verzekeringsproducten allemaal op elkaar lijken, dus moet de organisatie zich kunnen onderscheiden met innovatieve ideeën. “Service, gemak, zekerheid en kwaliteit zijn voor ons erg belangrijk”. Heel belangrijk is de woningverzekering," zei Smith. "Tegenwoordig heb je de rukwinden en de maatschappij biedt de mogelijkheid om uw woonhuis of pand te verzekeren tegen dit soort calamiteiten."

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May