Examen en repetities Miranda Lyceum gaan morgen door
22 Jul 2015, 09:48
foto
Miranda Lyceum I is zwaar getroffen door het noodweer gisteren.


Het herexamen en de geplande repetities van het Miranda Lyceum vinden vanaf morgen normaal plaats. De examens en de repetities van vandaag zijn verschoven naar vrijdag 31 juli. De rest van de examens en repetities vindt normaal volgens het rooster plaats, zegt directeur Balram Soemeer aan Starnieuws.

Keiharde rukwinden hebben enorme schade veroorzaakt aan het schoolgebouw aan de Passiebloemstraat. Daken van het gebouw zijn losgerukt en zijn her en der terechtgekomen. Voertuigen die op het terrein stonden, zijn ook beschadigd. De scholieren kunnen door de vernielingen het schoolgebouw vandaag niet in. Het herexamen dat vandaag zou worden afgenomen, evenals de repetities zijn door het noodweer uitgesteld.

Soemeer is blij met de vele hulp die de school krijgt. NCCR, Rotary Club, het Minowc en nog andere instanties en personen doen er alles aan om de school zo snel als mogelijk weer normaal te laten functioneren. De scholieren zullen slechts het herexamen en de repetities van vandaag moeten inhalen op 31 juli.
Advertenties

Wednesday 28 February
Tuesday 27 February
Monday 26 February