Twee staan terecht voor diefstal bij ondernemer
10 Jul 2015, 02:12
foto


Ryan R en Christopher H. hebben goederen bij een ondernemer in het district Wanica gestolen en deels doorverkocht. Dit gebeurde toen de ex-werkgever van Ryan R. uitlandig was. Tal van spullen, waaronder een graafmachine, een tractor, stoelen van een Coaster bus, een defecte D-Max, brushcutters, boor- en snijmachine, gasfornuis en nog andere goederen werden buitgemaakt. Rechter Marie Mettendaf heeft op de rechtszitting van donderdag beide verdachten gehoord.

Ryan R. heeft acht jaren lang voor de ondernemer gewerkt. Nu werkt hij elders, maar knapte nog klusjes voor zijn ex-werkgever op. De poort werd geforceerd en de twee drongen naar binnen. De graafmachine en de stoelen van de bus zijn verkocht. De graafmachine werd voor US$ 40.000 verkocht, waarvan hij al SRD 50.000 had ontvangen. In 2011 had de ondernemer de graafmachine gekocht voor US$ 180.000. De camera die geplaatst was, was ook weggemaakt.

Ryan R. bekende een deel van de spullen gestolen te hebben. Hij was het brein achter de diefstal. De goederen werden twee dagen lang weggenomen. Christopher H. verklaarde dat hij naar een vaste baan zocht en hij ontmoette toen Ryan R. Deze legde hem de diefstal van de stoelen voor. Samen pleegden zij het feit. Daarna gingen zij over tot diefstal van de andere spullen. Op 23 juli zal deze zaak verder behandeld worden.

Wanita Ramnath
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May