U-23 natio kan niet naar CFU-Olympische Spelen kwalificatie
24 Jun 2015, 12:54
foto


De nationale U-23 voetbalselectie die vandaag moest afreizen naar Puerto Rico, kan niet vertrekken. De Surinaamse delegatie kan geen visa krijgen van de Verenigde Staten van Amerika. Dit vanwege een probleem met het systeem bij de VS ambassade in Paramaribo. De selectie moest uitkomen in de kwalificatie voor CFU-Olympische Spelen.

De selectie zou maandag al moeten afreizen naar Puerto Rico. Suriname zit in de CFU-Olympische Spelen 2016 kwalificatie samen met het gastland Puerto Rico, St Vincent & Grenadines en Trinidad & Tobago. De U-23 natio zou vandaag als eerste in actie komen in poule 4 tegen Trinidad & Tobago in het Juan Ramón Loubriel Stadium, Bayamón.

Bondscoach van de U-23 selectie van Suriname, Robert Godeken, vindt het een zeer lastige zaak. “Alles is on hold en instructies van het bestuur van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) worden afgewacht. Tot nu toe zijn er nog geen instructies en kunnen we nog niet afreizen”.

“Het SVB-bestuur zou verder afstemmen met CFU en de ambassade om te kijken naar mogelijkheden. De selectie is bijeen in het Emile De la Fuente Sportcomplex. We zijn reis klaar en wachten," zegt Godeken. ”Iedereen is in de spanning. Gisteren was er nog hoop gegeven vanuit de ambassade dat er naar een mogelijkheid zou worden gezocht”.

Ala-D Media
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May