Brunswijk krijgt alle steun van structuren; Belfort afwezig
20 Jun 2015, 15:48
foto
ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk, vanmiddag in Moengo Tapoe.


Ronnie Brunswijk, leider van ABOP, heeft de structurenvergadering in Moengo Tapoe vanmiddag uitgelegd dat ze niet bang moeten zijn om in de oppositie te gaan. De partijleden hebben aangegeven achter hun leider te staan en hem te ondersteunen. Op de vergadering was partijtopper Edward Belfort (minister van Justitie en Politie) die gekozen is in Paramaribo, afwezig.

Brunswijk zegt aan Starnieuws dat Belfort hem vanmorgen meegedeeld heeft dat hij niet aanwezig kan zijn. "Ik heb geen enkele reden om te twijfelen aan Belfort. Ik heb elke dag contact met hem. Wij wantrouwen hem niet omdat hij vandaag niet aanwezig was", zegt Brunswijk.

De structuren is uitgelegd dat er allerlei lastercampagnes op touw worden gezet om ABOP zwart te maken. Brunswijk had geen goed woord over voor Clifton Limburg. Hij vindt dat via Bakana Tori de gemeenschap gemanipuleerd wordt met eenzijdige informatie.

Brunswijk zegt dat uiterlijk 30 juni, wanneer De Nationale Assemblee voor de eerste keer bijeenkomt, alles duidelijk zal worden. De structuren haalden aan dat Brunswijk een echte leider is. "Hij is geen namaak. Hij is origineel. Hij is de leidsman. Ook in de oppositie zullen wij Bravo ondersteunen. Overal waar hij gaat, zullen wij hem de steun geven. Te allen tijde staan wij achter hem, ook al gaan we door een diep dal, we hebben vertrouwen in hem", stelden de partijleden. "Bravo zal u niet in de steek laten. Ik sta zij aan zij met jullie. Met al jullie problemen", beloofde Brunswijk.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May