Kennedy Stichting gelukkig gemaakt met nieuwe bus
19 Jun 2015, 13:55
foto
De nieuwe bus van Kennedy stichting gedoneerd door BL Harbert International en hotel Courtyard by Mariott.


De Kennedy stichting heeft een nieuwe bus van 30 personen gekregen van BL Harbert International en hotel Courtyard by Mariott Paramaribo. De overdracht vond donderdag plaats. De Kennedy stichting had dringend behoefte aan een nieuwe bus, voor het vervoeren van haar pupillen aangezien de instelling slechts over een kleine bus beschikte. Deze bus wordt meer malen per dag ingezet om de pupillen naar diverse locaties te vervoeren zoals: educatieve dagtochten, zwemlessen, tekenlessen, sportactiviteiten en medische behandeling.

In sommige gevallen moest bij bepaalde activiteiten een bus ingehuurd worden. Het huren van een bus is financieel niet haalbaar, omdat het in sommige gevallen meerdere malen per dag zou moeten gebeuren. Voor de zwemlessen werd er bijvoorbeeld 3 keer uitgereden.
De pupillen kunnen nu in hun vrije tijd zoveel mogelijk deelnemen aan verschillende sportactiviteiten en wij brengen hen diverse vaardigheden bij ter stimulering van hun ontwikkeling.

Op 18 april werd er een gala diner georganiseerd in samenwerking met hotel Courtyard Marriott. Het bedrijfsleven heeft bij deze activiteit geld en goederen gedoneerd voor de veiling.
Aangezien het een zeer geslaagde activiteit was, mocht de Kennedy stichting de nieuwe bus in ontvangst nemen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May