Federatiemeester Alfaisie doneert damboeken
19 Jun 2015, 10:04
foto
Bij de overhandiging van het damboek aan minister Ismanto Adna door Johannes Alfaisie, waren Marcel Oostburg en A. Chitani aanwezig. (Foto: S en J)


Federatiemeester Johannes Alfaisie heeft 50 exemplaren van het damboek ‘Standaard Damcombinatie deel 1 Coup Royal’, gedoneerd aan de Surinaamse Dambond. Hij deed dit donderdag via minister Ismanto Adna van Sport - en Jeugdzaken. De boeken zijn voor de bibliotheken van de actieve verenigingen en actieve districtsafdelingen bestemd.

Marcel Oostburg, ondersteuner van het project en A. Chitani, voorzitter van de damvereniging 'Formatie', waren aanwezig bij de overhandiging van de boeken. Het ministerie zal de boeken overdragen aan de dambond; deze zal zorgen voor de verdere distributie. Alfaisie heeft in het werk de meest markante en concrete facetten van zijn kennis in kaart gebracht, om over te dragen aan de volgende generatie. Hij gaf aan blij te zijn met de ondersteuning van de minister aan ontwikkelingsprojecten voor de jeugd.

De voorlichting van Sport en Jeugdzaken geeft aan dat deel 2 ‘Standaard Combinaties’, voor beginners, al drukklaar is. Adna zal hiervoor het voorwoord schrijven.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May