Goede voorbereidingen wedstrijd Suriname-Nicaragua
15 Jun 2015, 20:58
foto
Bondscoach Dean Gorré


De voorbereidingen van de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Suriname en Nicaragua zijn in volle gang. De technische meeting heeft plaatsgehad. De landen hebben informatie uitgewisseld. Ook de referees zijn al in Suriname.

Gisteren heeft Nicaragua een training afgewerkt in het Emile de La Fuente sportcomplex. Het AK Stadion wordt gereedgemaakt voor de wedstrijd. De FIFA inspecteurs hebben reeds groen licht gegeven voor de partij en de SVB heeft de opdracht om de veiligheid goed ter hand te nemen. De SVB is al geruime tijd bezig met de voorbereidingen van de wedstrijd. De kaartenverkoop gaat hard; de kaarten zijn slechts in de voorverkoop te verkrijgen en niet bij de loketten.

Geen veranderingen in natio
Bondscoach Dean Gorré heeft geen veranderingen gebracht in natio. Dezelfde 20 voetballers zijn opgeroepen voor de wedstrijd. Bekend is dat captain Vangelino Sastromedjo met een blessure kampt, evenals Roxy Fer. De trainer heeft wel vorderingen gezien en deze twee spelers zitten hoogstwaarschijnlijk weer in de basis. Gorré zegt dat hij waarschijnlijk wel veranderingen zal aanbrengen in het basiselftal. Een start met Stefano Rijssel en Galgyto Talea in de aanvalslinie is niet uitgesloten. Vandaag is de laatste training van natio afgewerkt.

Suriname moet morgen een 1-0 achterstand zien weg te werken. Het team zal ten minste met twee doelpunten verschil moeten winnen. De ploeg rekent op de 12de speler, namelijk het Surinaamse publiek om een ronde verder te gaan in deze kwalificatiereeks.

Ala-D Media
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May