VHP uitgenodigd door NDP voor gesprek maandagmiddag
15 Jun 2015, 00:01
foto


De VHP heeft toch in het weekend een schriftelijke uitnodiging ontvangen van de NDP voor een gesprek. De oranjepartij zal om 14.00 uur ontvangen worden in het perscentrum van het kabinet van de president. Daarna ontvangt president Desi Bouterse de ABOP, onder leiding van Ronnie Brunswijk. Om 16.00 uur is er een gesprek met de NPS.

VHP-topper Asiskumar Gajadien bevestigt tegenover Starnieuws dat de VHP uitgenodigd is. Zoals eerder meegedeeld is binnen de partij besloten om te gaan luisteren wanneer er een invitatie binnen zou komen. Gajadien deelt mee dat maandagochtend de partijtop nog bijeen zal komen om het gesprek verder voor te bereiden.

Eerder deelde ondervoorzitter Radjkoemar Randjietsingh Starnieuws mee dat zaterdagavond het dagelijks bestuur bijeen was om het gesprek voor te bereiden. Deze afspraak was al gemaakt, vooruitlopend op de uitnodiging. Toen is ook aan de orde geweest hoe de delegatie eruit zou zien. In de ochtend worden zaken gefinaliseerd, zegt Gajadien die verder op de vlakte blijft over de vertegenwoordiging van de partij.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May