Scholieren Imeao I zetten theorie om in praktijk
14 Jun 2015, 12:03
foto
Scholieren van Imeao 1 die deelgenomen hebben aan de beurs.


Om opgedane kennis tijdens de lessen in de praktijk te toetsen, hebben scholieren van het Imeao I vrijdag een minibeurs gehouden. Deze activiteit is uitgevoerd in opdracht van de leraar Praktische Beroepsvorming Santusia Pinas-Turny.

Hoe ziet een organisatie eruit, wat voor soort organisaties er zijn in de samenleving, hoe ziet het bedrijfsleven eruit, welke structuren zijn er binnen een bedrijf, wat voor soort producten zijn er en hoe breng je die naar de consument zijn enkele aspecten die tijdens de les zijn behandeld.

De scholieren afkomstig uit het tweede leerjaar van de statistiek-, secretarieel economische- en de administratief economische richting van dit instituut moesten verschillende opdrachten uitvoeren. Productenverkoop, voedingswaren verkopen, organiseren van het evenement, opzetten van de beurs behoorden tot de skills 'vaardigheden', die hen werden bijgebracht. Directeur Jane Simons is tevreden met het resultaat. Participatie gedurende het totale proces, vanaf het voortraject tot aan de organisatie van het evenement, was belangrijk voor de beoordeling. Ook op teamwork is er gelet.

Tijdens de beurs konden scholieren hun talenten laten zien. Miquel Alasa is door de jury tot winnaar uitgeroepen van de dag. Hij won een prijs voor het componeren en voordracht van zijn gedicht ‘Je bent prachtig’.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May