Rechtszaken mishandeling en drugszaak uitgesteld
12 Jun 2015, 09:58
foto


Twee zaken werden donderdag door rechter Marie Mettendaf uitgesteld. In een geval beschikte de raadsman niet over een dagvaarding. In de andere zaak vroeg de advocaat van de verdachte om uitstel.

Rakeshkoemar L. wordt ervan beschuldigd zijn vrouw op 16 april zwaar lichamelijke letsels toegebracht te hebben. Ook zou hij haar bedreigd en haar spullen vernield hebben. De vrouw heeft inmiddels een beschermingsbevel aangevraagd.

De verdachte wordt bijgestaan door advocaat Oscar Koulen. De raadsman beschikte niet over een dagvaarding. Rechter Marie Mettendaf besloot de zaak uit te stellen naar de rechtszitting van 25 juni. Op deze dag zal het slachtoffer gehoord worden.

Alfons R. staat terecht omdat hij de Wet Verdovende Middelen overtreden heeft. Op 18 april van dit jaar heeft de verdachte gepoogd om twee kilogram cocaïne uit te voeren. De verdachte wordt bijgestaan door raadsman Benito Pick. Hij vroeg om uitstel, omdat hij de dagvaarding beter wilde doornemen. Ook deze zaak werd uitgesteld naar de zitting van 25 juni.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May