Combé Markt doet formeel overstap naar NDP
14 May 2015, 04:12
foto
Combé Markt was woensdag gesloten. Werknemers en familie hebben zich aangemeld bij de NDP. (Foto's: Raoul Lith)


Kries Kalipdewsingh, directeur-eigenaar van Combé Markt heeft woensdag weer laten blijken dat hij loyaal is aan de Nationale Democratische Partij (NDP). Dit deed de ondernemer door een feestvergadering te houden op het terrein naast de winkel. Voor het personeel en familie was er volop voeding en drank beschikbaar. Het terrein was vanaf twee uur helemaal paars gekleurd. Op 15 april heeft Combé Markt ook een manifestatie gehouden. Een grote groep is op die dag naar de residentie van president Desi Bouterse geweest.

De ondernemer stelde de groep voor om een wandeling te maken in de omgeving. “Jullie moeten een beetje opgewarmd zijn als de president hier is. Want als hij aan het woord is, dan hebben jullie volop energie”, was de aanmoediging van Kalipdewsingh. De NDP-voorzitter werd vertegenwoordigd door ondervoorzitter Ramon Abrahams. De aanwezigen zijn verder toegesproken door de DNA-kandidaten, de ministers Rabin Parmessar (Openbare Werken), Soeresh Algoe (Landbouw, Veeteelt en Visserij), Ashwin Adhin (Onderwijs, Wetenschap en Cultuur). Ook minister Andy Rusland van Financiën richtte kort het woord.

Alle sprekers merken op dat een regering die uit de paarse partij bestaat, veel meer kan gaan realiseren. Abrahams heeft de ondernemer complimenten gemaakt voor de menigte die hij op de been heeft gekregen. “Masra Bouterse ben wan de dyaso tide neti. Ma a aksi mi oktu fu kon en tya wan boskopu. A man no man de dya, ma ini eng ati a de nanga unu”, sprak Abrahams zijn gehoor toe. Hij zei dat de NDP-voorzitter richting het stuwmeer is gegaan. “Deze voorzitter gaat over rivieren en soela’s. Paars is overal”.

Raoul Lith
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May