Jarige Subisco geeft terug aan de samenleving
12 May 2015, 03:33
foto
Kinderen van de Zinniaschool aan het ontbijten.


Subisco international N.V. heeft in verband met haar dertig jarig bestaan op 4 augustus een reeks van sociale activiteiten gepland. De leerlingen van de Zinniaschool die in de eerste klas zitten, kregen maandag een rondleiding door het bedrijf. Subisco International N.V, zal in de loop van het jubileumjaar met een wandelloop, bloedtransfusies en het bezoeken van verschillende tehuizen, teruggeven aan de gemeenschap.

De rondleiding begon met een presentatie waarbij de leerlingen op een creatieve manier bewust werden gemaakt over het belang van gezonde voeding. Ook de juiste manier van het tandenpoetsen kwam aan de orde. De leerlingen genoten daarna van het ontbijt dat door Subisco werd aangeboden. Hans Hiralal, Operation Director bij Subisco, gaf aan bij de jeugd te beginnen omdat het belangrijk is om ze het belang van gezonde voeding bij te brengen. Hij stelde dat hart- en vaatziekten doodsoorzaak nummer een zijn in de wereld. Het is goed dat ook kinderen hiervan bewust zijn en zo gezond mogelijk moeten leven.

Producten en diensten
Het bedrijf begon in het jaar 1985 met het leveren van zijn producten aan de samenleving. Meer dan 200 medewerkers werken bij deze onderneming. Subisco International richt zich voornamelijk op gezonde voeding. De meeste producten komen uit Europa.

Hiralal zegt dat bewust gekozen is voor sociale projecten om de samenleving op deze manier dienstbaar te zijn. Het bedrijf heeft zich gefocust op scholen in de omgeving. Na de Zinniaschool volgen er nog vijf andere scholen voor een rondleiding. De seniorenburgers hebben een enorme bijdrage geleverd bij de ontwikkeling van de samenleving. Daarom zal ook aan hen worden gedacht bij deze viering. De activiteiten in verband met het 30-jarig bestaan van Subisco lopen tot volgend jaar augustus.

Vanessa Wijnhardt
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May