PING trekt stembiljet Commewijne
29 Apr 2015, 21:42
foto
Districtscommissaris Remy Pollack en zijn team van het hoofdstembureau Commewijne tijdens de loting voor de volgorde van de deelnemende partijen/combinaties aan de verkiezingen. (Foto: Johanna Douglas)


Van de zes partijen en combinaties die meedoen aan de verkiezingen van 25 mei heeft PING nummer 1 getrokken in Commewijne. Mega Front volgt op de voet op nummer 2. AC komt op 3, V7 op 4 en DOE op 5. De NDP sluit de lijst af met nummer 6.

PING voert het stembiljet in kiesdistrict 6 aan ofschoon de partij geen vertegenwoordiger had bij de loting vanmorgen. Het lot dat overbleef nadat de andere partijvertegenwoordigers hun loten hadden getrokken, werd toegeschreven aan PING en dat was nummer 1.

Voorzitter van het hoofdstembureau in kiesdistrict 6, districtscommissaris Remy Pollack, is tevreden met het verloop van de loting en de indiening van de kandidaten. “Er zijn geen leden geschrapt van de lijst. Alles is goed gegaan. Het is de eerste verkiezing die ik leid en het is mijn wens om een vlekkeloze te leiden. Ik heb mij daarom verdiept in zaken. Ook het team heeft hard gewerkt.” Na de loting hebben alle vertegenwoordigers van de verschillende deelnemende partijen en combinaties de lijst met daarop de uitgelote volgorde meegekregen.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May