DRS begonnen met huis aan huis campagne
25 Apr 2015, 17:10
foto
DRS-kandidaten van Paramaribo en Wanica.


Duurzaam en Rechtvaardig Samenleven (DRS) is begonnen met een huis aan huis campagne. Deze partij gaat voor duurzame ontwikkeling en kiest voor persoonlijk contact met de kiezers. De partij neemt deel aan de verkiezingen in Paramaribo en Wanica. Voorzitter Clifford Marica zegt dat DRS staat voor integer bestuur, ondersteuning aan het gezin en bevorderen van menselijke ontwikkeling, respect voor het milieu en rechtvaardigheid en eerbiediging van de mens.

“Het vertrouwen in politici is aan het afnemen, het verraad, overlopen naar andere politieke partijen en scheldkanonnades zijn zaken die dagelijks plaatsvinden. De samenleving wil gerust zijn met een goede huishouding en dat zijn een van de zaken waaraan de DRS wil werken. Het bouwen van sterke gezinnen omdat dit een van de basiszaken zijn voor een gezond gezinsleven. DRS vindt dat er voldoende werkgelegenheid zodat gezinnen zich kunnen onderhouden. Zorgen voor kwalitatief onderwijs, huisvesting en gezondheidszorg zijn ook uitgewerkt in het verkiezingsprogramma van DRS.

Marica stelt dat het een gedurfde stap van de regering om de stuwdam over te nemen, maar hij vindt het onverantwoord om voor de verkiezing zulke zwaarwichtige zaken te doen. Hij merkt op dat integer leiderschap belangrijk is en uit ook zijn bezorgdheid over de ontwikkelingen in de energiesector. De betrokkenheid van de samenleving vindt hij belangrijk. DRS zegt dat wat de samenleving bezighoudt opgenomen is in het verkiezingsprogramma. De partij gaat voor duurzame ontwikkeling met accent op sociale, economische en milieu aspecten.
DRS heeft 17 DNA-kandidaten in Paramaribo en 7 in Wanica, waarbij mannen en vrouwen nagenoeg gelijkelijk op de lijst voorkomen. De kandidaten werden gepresenteerd op een persconferentie.

Johanna Douglas
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May