Politie sluit verdachte vriend op
24 Apr 2015, 09:42
foto


Dinesh R. is op 14 april aangehouden en opgesloten op beschuldiging van diefstal. De verdachte zou hebben gestolen in de handelszaak van zijn vriend A.S. De roof heeft in de nacht van 15 op 16 maart plaatsgevonden.

A.S. was zondagnacht 15 maart in het stadscentrum zijn gaan borrelen met zijn vriend Dinesh. Hij werd dronken en is in de vroege ochtend van 16 maart naar Dinesh zijn woning gebracht, waar hij heeft geslapen. A.S. had op dat moment het afstandsbedieningsapparaat van de toegangsdeur tot zijn handelszaak in zijn broekzak.

Omstreeks zeven uur in de morgen werd A.S. wakker en ging naar zijn winkelzaak annex woning. Hij ontdekte dat uit zijn handelszaak een aantal pantalons was verdwenen zonder dat er was ingebroken. Bij het bekijken van de beelden van zijn beveiligingscamera, zag hij een bij hem onbekende vrouw de roldeur van zijn zaak openen met het afstandsbedieningsapparaat. Deze vrouw heeft vervolgens een aantal pantalons gepakt uit de zaak en sloot zij de deur weer af.

De benadeelde. heeft sterk het vermoeden dat terwijl hij lag te slapen Dinesh het bedieningsapparaat uit zijn broekzak heeft gehaald en dat aan de vrouw heeft gegeven om de diefstal te plegen. Na de roof zou Dinesh het apparaat weer in zijn broekzak hebben gestopt.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May