Brunswijk bezig met verdedigen afstudeerscriptie
21 Apr 2015, 14:41
foto
Ronnie Brunswijk met zijn moeder vlak voordat hij zijn scriptie gaat verdedigen. (Foto: René Gompers)


Het wordt langzamer drukker bij Boshuizen aan de Ricanaustraat, een zijstraat van de Kwattaweg. Ronnie Brunswijk 'Bigi Bravo' gaat afstuderen. Hij is helemaal niet zenuwachtig en stapt zelfverzekerd de ruimte in waar hij zijn scriptie gaat verdedigen. "Ik ben een leider. Ik ben niet zenuwachtig".

Zijn moeder en tante hebben zich in de kamer gevoegd. Iedereen moet buiten wachten. De pers, ook de buitenlandse, is zeer geïnteresseerd in het afstuderen van de politicus. Brunswijk heeft op verschillende podia aangekondigd dat hij in april 'bachelor in bedrijfskunde' zal zijn.

Brunswijk benadrukt dat hij geen andere vragen dan over het afstuderen zal beantwoorden, voordat hij naar binnen ging. Zijn onderzoek heeft te maken met plannen over toerisme en hoe de sector bloeiend te maken. Deze scriptie zal hij verdedigen.

De ruimte is klein. Er mogen maximaal drie personen mee met de afstuderende student. Bestuursleden van ABOP, familie, vrienden en aanhangers vullen het terrein van het opleidingsinstituut. Iedereen kijkt reikhalzend uit naar de uitslag straks. Intussen komen mensen met bussen aan om zich voor te bereiden op het feest.

René Gompers
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May