Uitslag AVD wordt dinsdagmorgen bekendgemaakt
14 Apr 2015, 01:00
foto


De uitslag van de 51ste Avond Vierdaagse (AVD) wordt dinsdag om 10.00 uur bekendgemaakt. Dit gebeurt bij de Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS). De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag tussen 18.00 en 19.00 uur. Dit meldt het bestuur van de BVSS.

De organisatie had deze keer gepland om de uitslag en de prijsuitreiking afgelopen zaterdag achter de rug te hebben. Dit kon geen voortgang vinden omdat de stroom was uitgevallen. Hierdoor was het niet mogelijk om alle gegevens te verwerken. De BVSS was genoodzaakt om deze planning aan te passen.

Hoewel de groepen behoorlijk laat binnen zijn gekomen en de planning flink uit de hand is gelopen, is Purcy Olivieira, voorzitter van de BVSS niet ontevreden met de resultaten. Voor het eerst hebben 8700 deelnemers meegedaan aan de AVD. Olivieira verwacht dat de volgende AVD minder druk zal zijn. Omdat het nu om de verkiezingen gaat, hebben zes politieke partijen meegedaan. Het gaat om NDP, de grootste groep, ABOP, NPS, BEP, NSK en PDO. Het grootste deel van de deelnemers aan de AVD is door de politieke partijen op de been gebracht.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May